Posts

Showing posts from September, 2012

kekasih curang depan mata kerana di despredo.

oh hai boys and girls. yeah. beberapa hari yang lalu aku telah pun menjadi seorang mamarazi untuk sebuah isu iaitu CURANG, CINTA TIGA SEGI, ORANG KETIGA dan seangkatan dengan nya. ya aku akui aku agak sibuk pasal hal orang asyik dok jaga tepi kain orang. so what? bukan sengaja pun dah aku tertahu so alang-alang aku terus lah ambik tahu kan *yeah oppa gangnam style jom* hahaha
aku sangat-sangat lah tak suka bila ada orang curang or perampas. seriously. tapi aku walau tak suka tu pun aku kadang-kadang terima hakikat. sebab aku percaya ada karma di dunia ni. tapi yang paling tak boleh nak maafkan ialah kalau dah tahu orang tu dah berpunya kan kenapa si perempuan ni terhegeh2 jugak nak kan milik orang (opps bukan milik sepenuhnya) i meant that boy already in a relationship with others but why she still approaching that boy? just give a shit to that kind of girl.
aku walau suka dekat seseorang tapi aku tak pernah nak berniat nak rampas or kacau hubungan orang.  mcm desperate sangat tau ka…