kekasih curang depan mata kerana di despredo.




oh hai boys and girls. yeah. beberapa hari yang lalu aku telah pun menjadi seorang mamarazi untuk sebuah isu iaitu CURANG, CINTA TIGA SEGI, ORANG KETIGA dan seangkatan dengan nya. ya aku akui aku agak sibuk pasal hal orang asyik dok jaga tepi kain orang. so what? bukan sengaja pun dah aku tertahu so alang-alang aku terus lah ambik tahu kan *yeah oppa gangnam style jom* hahaha

aku sangat-sangat lah tak suka bila ada orang curang or perampas. seriously. tapi aku walau tak suka tu pun aku kadang-kadang terima hakikat. sebab aku percaya ada karma di dunia ni. tapi yang paling tak boleh nak maafkan ialah kalau dah tahu orang tu dah berpunya kan kenapa si perempuan ni terhegeh2 jugak nak kan milik orang (opps bukan milik sepenuhnya) i meant that boy already in a relationship with others but why she still approaching that boy? just give a shit to that kind of girl.

aku walau suka dekat seseorang tapi aku tak pernah nak berniat nak rampas or kacau hubungan orang.  mcm desperate sangat tau kau rampas milik orang.  aku tahu macam mana rasanya kalau hubungan kita retak.  ish tak payah lah nak terhegeh2 kan dekat boyfriend orang . mcm terdesak sangat. hello where's your pride? like a cheap things u know if you acting like that behavior. puish.. if i can i wanna throw a shit on ur face.

eh kenapa pulak aku teremotional? hahaha.. eh aku perempuan juga k.. aku faham apa diorang rasa.  kepada mana-mana perempuan yang suka merampas kekasih orang or mengacau hubungan orang please hentikan perangai buruk anda itu. kau ingat baik sangat lah benda tu. ow mesti kau rasa seronok kan tengok kesakitan orang lain. kalau kau tak dapat berubah juga aku harap Tuhan bagi kau balasan yang setimpal atau teruk lagi.

#nak scandal-scandal itu baik jgan sebab itu macam barang promotion yang orang rebutkan tapi tak ada kualiti.

patut lah murah, orang ramai pun berebut sebab kdg2 boleh dpt free tapi hakikatnya langsung tak ado kualiti. jadi lah barang yang mahal, berkualiti dan jadi tumpuan orang ramai.

#satu

Assalamualaikum readers (bagi je salam walaupun takada orang baca, atleast nampak beradab sikit.) Ternyata jarang sekali aku menarikan jar...