mereka kalau ketika diperlukan langsung tak ada

betul kan? kalau orang yang kita perlukan sangat-sangat time tu mesti tak ada. -sigh-

hampa kan? almaklum lah manusia katakan kata-kata hanya sekadar omong kosong. lepas ni tak nak tolong mereka lagi, tapi kalau ckp mcm tu walau sebagai mana sekali pun tetap juga nak tolong diorang. sebab ? kesian kat mereka. mereka orang yang kita kenal.


see ? nampak benda cute tu rasa nak makan, tapi bila makan tak lah sedap mana pun. pernah makan tapi manis sangat sampai boleh sakit tekak makan. opss mungkin aku bukan pengemar manisan.

perkara paling aku tak suka buat seorang diri:

  • assignment berkumpulan, report terpaksa buat sorang diri yg lain dpt markah free
  • makan sorang-sorang tak ada yang sudi sebab diorang ada pasangan masing-masing, kwn-kawan busy memanjang
  • berjalan sorang-sorang, serious seram kot rasa berjalan sorang-sorang lagi-lagi tempat sunyi


#awak-awak sekalin yang kenal sy, so ingat-ingat la apa yang aku tak suka, kalau aku diam tandanya aku x suka lah tu.

skrg tgh tahan sakit bukan ada org pun nak tanya dah makan belum, sihat ke tak, ade pun ntah-ntah tak ikhlas sebab tak pernah jumpa rakan fb katakan.

nak nangis puas-puas je rasa. tapi tak guna baik pergi belajar. :')

No comments:

Post a Comment