Posts

Showing posts from June, 2015

my dream comes true.

Hello village people...

gila,, lamanya tak update blog kan?

dah bulan june dah skrg.. konfirm adik-adik dah masuk sambung belajar kat ipta/matrikulasi/politeknik/ipts semua.

teringat pulak zaman dulu-dulu eksaited kemain nak masuk University uolls...

tapi I dapat 2nd intake punya batch. Kira bersyukur sangat UiTM tawarkan aku untuk lanjutkan pelajaran ke peringkat Diploma.

ok, sebenarnya sejak aku darjah enam aku dah tanam impian dalam hati "suatu hari nanti, aku nak sambung belajar kat UiTM."

sebab masa tu ada program smart camp untuk semua calon UPSR.. ada pihak dari UiTM sekali.. kalau tak silap aktiviti tu ialah cari harta karun.. memang best gila nak selesaikan soalan matematik. ok satu point tertinggal kat situ.. aku benci subjek matematik.

itu dulu. skrg aku minat matematik.. cuma aku tak berapa pandai sangat. tapi berkat usaha dpt jugak A masa SPM..

aku ditawarkan program Diploma Pengurusan Teknologi Pejabat atau dalam bahasa omputeh dia Diploma in Office Management …